Aktuális
Átadták a Környzetvédelmi Tagozat díjait

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozatának Kuratóriuma 2012-ben is elbírálta a meghirdetésre beérkezett javaslatokat és döntést hozott a „Környezet védelméért” kitüntetések odaítéléséről. A díjat a kamara Környezetvédelmi Tagozatának Elnöksége 2003-ban alapította. A kitüntetést azok a kamarai tagok kaphatják meg, akik a környezetvédelem egy, vagy több szakterületén hosszú időn keresztül kiváló és eredményes teljesítményt nyújtottak, vagy valamely területen kimagasló eredményt értek el.

 

A díjazottak listáját megtalálja a Magyar Mérnöki Kamara honlapján.

 

A díjazottak közül megkülönböztetett figyelemmel gratulálunk Kamaránk három tagjának, Juhász János vízépítő mérnöknek, aki a "Környezet védelméért" kitüntetésben részesült, dr. Gyulai István egyetemi docensnek és dr. Kosztka Miklós ny. egyetemi tanárnak, akik " A Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért Díj" 2012. évi díjazottjai.

Újabb tervezett továbbképzés az Építési törvény változásairól

2013. február 12-én nagy sikerrel, több mint 100 fő részvételével került megrendezésre a Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara által közösen meghirdetett szakmai továbbképzése.

 

Az esemény alaptémája az Építési törvény változása, valamint a Hatóság ügyrendjével kapcsolatos változások voltak. Az előadás elsősorban tervezői szemszögből ismertette a törvényi változásokat, ezért Kamaránk tervezi egy újabb továbbképzés megszervezését, amely előadás a törvényi változást a kivitelezők, műszaki ellenőrök, műszaki vezetők oldaláról közelíti meg.

 

A tervezett továbbképzésről hamarosan honlapunkon keresztül, illetve hírlevélben tájékoztatjuk.

A 2013. február 12-i továbbképzésen való részvételért 1,5 kreditpont járt.

 

 

 

 

Energia Fórum

Tájékoztatásul közöljük, hogy 2012. december 7-én Energia Fórum kerül megrendezésre. A programon való részvétel ingyenes, regisztráció a helyszínen.

 

Kreditpontok meghatározása folyamatban van.

dr. Deli Árpád előadása a Széchy Emlékülésen

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnök Kamara Közlekedési Szakcsoportja által szervezett előadáson dr. Deli Árpád tartott előadást. Az előadásról készített rövid beszámolót itt elolvashatja.

 

 

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk! 

Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26