Aktuális
Vizes szakcsoporti tájékoztató

A Megyei Mérnöki Kamara Vízgazdálkodási és Vízépítési Szakcsoportja tervismertető előadást szervez az arra érdeklődők számára. A tervismertetőre jelentkezni a http://doodle.com/poll/raar3gh3atec4qti linken lehet. A jelentkezések számától függően szervezzük meg a helyet és időtpontot.

 

Megyei Mérnöki Kamara elnöksége

 

Gyászhír

“Egy út vége mindig egy másik út kezdete.”

  

Mérhetetlen hiányérzettel, ám annál nagyobb lelki békével és szeretettel áthatva tudatjuk, hogy 

 

 

KÁLMÁN ÉVA

építőmérnök és amatőr festő

 

életének 71. évében a földi erőkkel való hosszas küzdelem után, de lélekben a végsőkig kitartva 2016. október 18-án délután otthonában csendesen elszenderült.

Földi testétől való búcsújára október 27-én, csütörtökön 12:30-kor a soproni régi Szent Mihály temető Szent Jakab kápolnájában kerül sor.

A gyász színe fehér lesz. Aki szíve szerint úgy érzi, ölthet fehér vagy világos gyászruhát.

Kérjük, koszorú helyett csomagolás és egyéb díszítés nélküli virággal rójják le kegyeletüket.

 

 

Adrienn, Péter és a család

Szakmai továbbképzések

Az őszi félévben is megtartjuk szakmai továbbkézéseinket mind az öt kiemelten nagy létszámú szakmai területen. A továbbképzések időpontjait és meghívóit honlapunk naptárában megtalálhatják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beszámoló a tanulmányútról

Beszámoló a Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Vízgazdálkodási és Vízépítési Szakcsoportjának tanulmányútjáról.

Változások a továbbképzésben
Kedves Szakmagyakorló!


Ezúton értesítjük, hogy 2016. október 4-től – korábbi tájékoztatásainknak megfelelően – megváltozott a jogi továbbképzés felépítése. Érdekes és új témákkal bővültek a szakmagyakorlók számára elérhető kurzusok, amelynek célja, hogy a szakmagyakorlók azokat a kurzusokat végezhessék el, amikről valóban úgy gondolják, hogy hasznos tudást nyújthatnak számukra.

A legfontosabb változások a következők:

o   Az online keretrendszerben elérhető 7 kurzus helyett most már 18 kurzus található, amelyből a résztvevők saját maguk állíthatják össze azt a kurzuslistát, amelyet teljesíteni szeretnének. (Az új kurzusokat az átállást követően az MMK folyamatosan élesíti, illetve további 2 tananyag van jelenleg is kidolgozás alatt, melyekkel az összlétszám hamarosan 20-ra fog emelkedni.)

o   Az eddigi 7 kurzus helyett egységesen 6 kurzus elvégzése szükséges a jogi továbbképzés teljesítéséhez.

o   Megszűnik az úgy nevezett szakterületi jogi továbbképzés.

o   A kurzuslista összeállítása az első belépésnél történik. Minden kurzushoz megtalálható egy rövid leírás, illetve bevezető videó anyag, ezzel is segítve a résztvevőket a számukra megfelelő kurzusok kiválasztásában.

o   Azok, akik az eddig rendszerben már rendelkeznek elvégzett kurzusokkal, azokat a teljesítéseket természetesen az új rendszerbe átemeljük, beszámításra kerülnek, így csak a fennmaradó kurzusokat kell a továbbiakban teljesíteniük (összesen 6-ot).

Az átállásról a jogi továbbképzésre beregisztrált szakmagyakorlók értesítést kaptak.

A Magyar Mérnöki Kamara a honlapján lévő híreket és tájékoztatókat a fentiek szerint módosította, illetve hamarosan frissíteni fogja a képernyőképeket is tartalmazó, részletes gyakorlati útmutatót is. Minden információ továbbra is elérhető az alábbi linken: http://www.mmk.hu/szolgaltatasok/jogi-kepzes

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Titkársága
Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26