Aktuális
Változások a továbbképzésben
Kedves Szakmagyakorló!


Ezúton értesítjük, hogy 2016. október 4-től – korábbi tájékoztatásainknak megfelelően – megváltozott a jogi továbbképzés felépítése. Érdekes és új témákkal bővültek a szakmagyakorlók számára elérhető kurzusok, amelynek célja, hogy a szakmagyakorlók azokat a kurzusokat végezhessék el, amikről valóban úgy gondolják, hogy hasznos tudást nyújthatnak számukra.

A legfontosabb változások a következők:

o   Az online keretrendszerben elérhető 7 kurzus helyett most már 18 kurzus található, amelyből a résztvevők saját maguk állíthatják össze azt a kurzuslistát, amelyet teljesíteni szeretnének. (Az új kurzusokat az átállást követően az MMK folyamatosan élesíti, illetve további 2 tananyag van jelenleg is kidolgozás alatt, melyekkel az összlétszám hamarosan 20-ra fog emelkedni.)

o   Az eddigi 7 kurzus helyett egységesen 6 kurzus elvégzése szükséges a jogi továbbképzés teljesítéséhez.

o   Megszűnik az úgy nevezett szakterületi jogi továbbképzés.

o   A kurzuslista összeállítása az első belépésnél történik. Minden kurzushoz megtalálható egy rövid leírás, illetve bevezető videó anyag, ezzel is segítve a résztvevőket a számukra megfelelő kurzusok kiválasztásában.

o   Azok, akik az eddig rendszerben már rendelkeznek elvégzett kurzusokkal, azokat a teljesítéseket természetesen az új rendszerbe átemeljük, beszámításra kerülnek, így csak a fennmaradó kurzusokat kell a továbbiakban teljesíteniük (összesen 6-ot).

Az átállásról a jogi továbbképzésre beregisztrált szakmagyakorlók értesítést kaptak.

A Magyar Mérnöki Kamara a honlapján lévő híreket és tájékoztatókat a fentiek szerint módosította, illetve hamarosan frissíteni fogja a képernyőképeket is tartalmazó, részletes gyakorlati útmutatót is. Minden információ továbbra is elérhető az alábbi linken: http://www.mmk.hu/szolgaltatasok/jogi-kepzes

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Titkársága
KET tájékoztató anyagai

A KET változásaival kapcsolatosan megtartott konzultáció közlekedési, környezetvédelmi és vízügyi előadás anyagai letölthetők honlapunkról.

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan tovább Kamara?

A 2016. áprilisában lezajlott taggyűlésünk egyik napirendi pontja az alábbi címet viselte: Hogyan tovább Kamara? A taggyűlésen jeleztük, hogy az elhangzott hozzászólásokról összefoglaló értékelést fogunk kiküldeni, elsősorban a távollévő kollégáink tájékoztatása érdekében. Az értékelést mellékelten megküldjük, illetve a taggyűlés jegyzőkönyve honlapunkról letölthető.

Az Elnökség várja a témához kapcsolódó hozzászólásokat a Fórum rovatban is, az alábbi linken:

http://forum.mernokkamara-gyor.hu/tema/lista/23

 

Egyben ösztönözzük azon tagjainkat, akik még nem regisztráltak a Fórumra, hogy ezt tegyék meg, és aktív részvételükkel, bejegyzésekkel járuljanak hozzá a közös gondolkodáshoz. Az Elnökség a jövőben számos kamarai kérdéskört kíván tagjaink közötti társadalmi egyeztetésre bocsátani a Fórum keretein belül.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége

 

 

 

 

 

 

 

 

Tartószerkezeti továbbképzés anyaga

A 2016. május 9-én, Sopronban megtartott Tartószerkezeti továbbképzésen elhangzott, Dr. Hantos Zoltán által megtartott előadás anyagát letöltheti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szakmai továbbképzés

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy Megyei Kamaránk júniussal bezárólag tervezi két tartószerkezeti (Sopron és Győr), valamint egy vizes szakmai továbbképzés megszervezését.

 

Korábbi hagyományaiknak megfelelően, ősszel hasonló módon ismét meghirdetjük a szakmai továbbképzéseket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27