Aktuális
KET tájékoztató anyagai

A KET változásaival kapcsolatosan megtartott konzultáció közlekedési, környezetvédelmi és vízügyi előadás anyagai letölthetők honlapunkról.

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan tovább Kamara?

A 2016. áprilisában lezajlott taggyűlésünk egyik napirendi pontja az alábbi címet viselte: Hogyan tovább Kamara? A taggyűlésen jeleztük, hogy az elhangzott hozzászólásokról összefoglaló értékelést fogunk kiküldeni, elsősorban a távollévő kollégáink tájékoztatása érdekében. Az értékelést mellékelten megküldjük, illetve a taggyűlés jegyzőkönyve honlapunkról letölthető.

Az Elnökség várja a témához kapcsolódó hozzászólásokat a Fórum rovatban is, az alábbi linken:

http://forum.mernokkamara-gyor.hu/tema/lista/23

 

Egyben ösztönözzük azon tagjainkat, akik még nem regisztráltak a Fórumra, hogy ezt tegyék meg, és aktív részvételükkel, bejegyzésekkel járuljanak hozzá a közös gondolkodáshoz. Az Elnökség a jövőben számos kamarai kérdéskört kíván tagjaink közötti társadalmi egyeztetésre bocsátani a Fórum keretein belül.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége

 

 

 

 

 

 

 

 

Tartószerkezeti továbbképzés anyaga

A 2016. május 9-én, Sopronban megtartott Tartószerkezeti továbbképzésen elhangzott, Dr. Hantos Zoltán által megtartott előadás anyagát letöltheti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szakmai továbbképzés

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy Megyei Kamaránk júniussal bezárólag tervezi két tartószerkezeti (Sopron és Győr), valamint egy vizes szakmai továbbképzés megszervezését.

 

Korábbi hagyományaiknak megfelelően, ősszel hasonló módon ismét meghirdetjük a szakmai továbbképzéseket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elindult a Fórum rovat

Elindult a Fórum rovat, melyben minden kamarai tag, regisztrálás után, bizonyos témákról leírhatja véleményét, sőt új témákat is felvethet.

 

Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége

 

 

 

 

 

 

Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26