Aktuális
1%

Szakmai továbbképzések

Mint azt már korábban jeleztük, 2015. I. negyedévében Szakmai továbbképzéseket szervezünk. Elképzeléseink szerint, Tartószerkezet, Épületgépészet, Energetika, Vizes és Közlekedés témakörben szervezünk továbbképzést.

 

Azok számára, akik "lemaradtak" a 2014. évben ezen továbbképzésekről, március végéig van lehetőség ennek pótlására anélkül, hogy a Névjegyzékből törlésre kerülnének.

 

Ennek érdekében megtörtént az Épületgépészet, valamint a Tartószerkezet témakörben, mely utóbbi Geotechnikai továbbképzésként is akkreditált, a továbbképzés, konkrét időpontja van (2015. március 5-én lesz) a Közlekedési, valamint a Vízépítési és Vízgazdálkodási továbbképzésnek (2015. március 26.). Az Energetikai Szakmai továbbképzés időpontja 2015. március 18.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy akik teljesítették a 2014. évre Szakmai továbbképzésüket, azok is jelentkezhetnek ezen továbbképzésekre, mivel azok a 2015. évi Szakmai továbbképzéseknek is megfelelnek.
 
Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége
 
 
 
 
 
 
 
Környezetvédelmi Szakmai Nap anyagai

A Megyei Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Szakcsoportja szervezésében került megtartásra 2015. január 29-én a Környezetvédelmi Szakmai Nap, melynek előadásainak anyagát közzé tesszük.

Az egyik a Vízügyi hatósági eljárások, másik a Vízvédelmi hatósági eljárások témakörével foglalkozik.

Ezen túlmenően letölthető a KAR, az EHIR, az OKIR és a Hulladékgazdálkodás szabályozása előadások anyagai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismételten a továbbképzésekről

Mivel még mindig sok ismerethiány van a továbbképzésekkel kapcsolatban, szükségét érezzük, hogy összefoglalóan ismételten tájékoztassuk tagjainkat a továbbképzésekkel és a beszámolókkal kapcsolatban.

 

Megyei Mérnöki Kamara

Elnöksége

Tervezési tevékenység az E.ON területén

A Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara és az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. közötti egyeztetésen, az utóbbi területén végzendő tervezési munkák gördülékenyebbé tétele érdekében vállalta a koordinált ügyintézést, melyet a két fél egy emlékeztetőben fogalmazott meg.

Javasoljuk, hogy a tervezési munka során az emlékeztetőben megfogalmazottak szerint járjon el, aki ezen területen dolgozik!

 

 

 

 

 

 

 

Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26