Aktuális
Kérdőív eredmény

Amint arról korábbi hírleveleinkből értesülhettek, január 31-ével lezárult a Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége által életre hívott online kérdőív kitöltésének határideje.

 

Az alábbiakban megtalálhatja a kérdőív eredményét, értékelését és az ebből összeállított cselekvési programot.

Láthatóvá vált a zaj

Tájékoztatásul tesszük közzé az alábbi meghívót.

 

A Széchenyi István Egyetem, Audi Hungaria Járműmérnöki Kar, Környezetmérnöki Tanszékének nevében meghívom Önt 2015. április 9-én tartandó Láthatóvá vált a zaj… című konferenciára.

 

Részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Köszönöm a segítségét!

 

Üdvözlettel:

Bedő Anett

egyetemi tanársegéd

 

1%

Szakmai továbbképzések

Mint azt már korábban jeleztük, 2015. I. negyedévében Szakmai továbbképzéseket szervezünk. Elképzeléseink szerint, Tartószerkezet, Épületgépészet, Energetika, Vizes és Közlekedés témakörben szervezünk továbbképzést.

 

Azok számára, akik "lemaradtak" a 2014. évben ezen továbbképzésekről, március végéig van lehetőség ennek pótlására anélkül, hogy a Névjegyzékből törlésre kerülnének.

 

Ennek érdekében megtörtént az Épületgépészet, valamint a Tartószerkezet témakörben, mely utóbbi Geotechnikai továbbképzésként is akkreditált, a továbbképzés, konkrét időpontja van (2015. március 5-én lesz) a Közlekedési, valamint a Vízépítési és Vízgazdálkodási továbbképzésnek (2015. március 26.). Az Energetikai Szakmai továbbképzés időpontja 2015. március 18.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy akik teljesítették a 2014. évre Szakmai továbbképzésüket, azok is jelentkezhetnek ezen továbbképzésekre, mivel azok a 2015. évi Szakmai továbbképzéseknek is megfelelnek.
 
Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége
 
 
 
 
 
 
 
Környezetvédelmi Szakmai Nap anyagai

A Megyei Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Szakcsoportja szervezésében került megtartásra 2015. január 29-én a Környezetvédelmi Szakmai Nap, melynek előadásainak anyagát közzé tesszük.

Az egyik a Vízügyi hatósági eljárások, másik a Vízvédelmi hatósági eljárások témakörével foglalkozik.

Ezen túlmenően letölthető a KAR, az EHIR, az OKIR és a Hulladékgazdálkodás szabályozása előadások anyagai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27