Kérdőív eredmény

Amint arról korábbi hírleveleinkből értesülhettek, január 31-ével lezárult a Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége által életre hívott online kérdőív kitöltésének határideje.

 

Az alábbiakban megtalálhatja a kérdőív eredményét, értékelését és az ebből összeállított cselekvési programot.


 

Örömünkre szolgál, hogy a hasonló jellegű közvélemény kutatásoknál jellemzően tapasztalt 10 % körüli részvételi arány esetünkben a 180 db választ, illetve a 780 fő megyei kamarai tagot figyelembe véve 23,1%-ra adódott, mely – úgy gondoljuk - kellően széleskörű információt biztosít a további feladatok meghatározásához. Akik a kitöltéssel ebben segítségünkre voltak, azoknak ezúton is köszönjük ezt, többi tagunk esetében pedig reméljük, hogy a jövőben őket is fogjuk tudni aktivizálni közös ügyeinkben, közös érdekünkben.

 

A közvélemény kutatás számszerű eredményeiről szóló összefoglalót mindenki megtekintheti a Megyei Kamara honlapján.

 

A dokumentum minden kommentár nélkül mutatja a válaszadók véleményét, a választásos kérdések esetében statisztikai értékekkel, a szöveges válaszok esetében pedig kommentár nélkül közölve a beérkezett kiegészítő válaszokat. Utóbbiak esetében kizárólag a nem értékelhető válaszokat, az esetleges kettős válaszadásokat, illetve a konkrét személyes adatokat töröltük (utóbbiakat a személyiségi jogok védelme érdekében).

 

Az Elnökség következő lépésben a beérkezett adatokat elemzi, és egy összefoglaló értékelést állít össze, továbbá ennek ismeretében meghatározza a további lépéseket, teendőket. Mindezekről a tagságot a mostanihoz hasonlóan körlevélben tájékoztatjuk.

 

 

 

 

Vissza