Hírlevél-szolgáltatás

A hírlevél-szolgáltatás és a tagnyilvántartó rendszer működése és feltételei.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara évek óta működteti hírlevél-szolgáltatását. Ezen szolgáltatáson keresztül adunk tájékoztatást továbbképzésekről, előadásokról, eseményekről, történésekről.

A szolgáltatás igénybevételét az érdeklődő saját maga kezdeményezheti a honlapon történő regisztrációval. Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elég regisztrálni, mivel a spam-szűrés miatt, egy visszaigazoló emailt küld a rendszer, amire rákattintva kell elfogadni a hírlevél küldését.

A hírlevél-szolgáltatás csak ettől kezdve működik.

 

Mostantól kezdve lép üzembe a Megyei Kamara új tagnyilvántartó programja. Ez a hírlevél-szolgáltatással párhuzamosan, de attól függetlenül működik. Ez a program, azon kívül, hogy a nyilvántartásokat végzi, lehetőséget biztosít arra is, hogy figyelmeztesse a tagokat a jogosultságainak lejáratára. Ez a figyelem felhíváson kívül hasznos, mert akinek esetleg elmaradása van, annak még lesz ideje pótolni a lejárati határidőig.

Ez a figyelmeztetés emailen jut el az érintetthez, feltéve, hogy megadta a Kamara felé email címét. A helyes email cím megadása lehetséges telefonon, levélben, vagy emailben is a titkárság felé.

 

A kétféle szolgáltatás rugalmas működtetése érdekében javasoljuk mindkét helyen a helyes email cím használata, illetve jelzése. Ezen túl, mint már sok esetben eddig is, az elektronikus levelezés lesz a kommunikáció formája.

 

Ezt a hírt, illetve linket kiküldjük mind a hírlevelen, mind a tagnyilvántartó programban megjelölt email címekre is. Amennyiben valaki mindkettőt megkapja, az csak azt jelenti, hogy mindkét helyen a megfelelő email címe van rögzítve.

 

Miután mindkettő lehetőség önkéntes, ezért csak kérni tudjuk, hogy mindenki használja ki a fent  vázot lehetőségeket.

Vissza