Magyar Műszaki Értelmiség Napja 2013 - Győr

A Magyar Műszaki Értelmiség Napjának központi rendezvényét idén június 12-én tartják a győri Széchenyi István Egyetem aulájában és a kisalföldi megyeszékhely belvárosában. Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a műszaki értelmiség szerepére a magyar nemzetgazdaságban.

 

Fővédnök: Orbán Viktor miniszterelnök.

 

A szervezőbizottság elnöke: Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, alelnöke Kassai Ferenc, a Budapesti Mérnöki Kamara elnöke, a Magyar Mérnöki Kamara alelnöke, valamint Veress Gábor, a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetségének elnöke.

 

Titkára: Hanula Barna, a Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karának dékán-helyettese.

 

Az operatív bizottság tagjai: Antos László, a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója, Benkó Sándor, a Benkó Dixieland Band vezetője, Bokor József, az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének tudományos igazgatója, Fekete Dávid, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere, Michelberger Pál, a Magyar Mérnökakadémia elnöke, Lőre Péter, az Audi Hungária Motor Kft. vállalati kommunikáció vezetője, Májer Eszter Petra, a Széchenyi István Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának elnöke, Palkovics László, az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség elnöke.

 

 

 Vissza