Tájékoztatás továbbképzési lehetőségről

 

Tájékoztatásul az alábbiakban közöljük dr. Szepes András, a Fejér Megyei Mérnöki Kamara elnökének levelét.

 

 

Tisztelt Kolleganő, Kolléga!

 

Jelen levelemmel egy továbbképzési lehetőségre szeretném felhívni figyelmét. 

A GEOINFO ALBA Nonprofit Kft - mely a Fejér Megyei Mérnöki Kamara (FMMK) tulajdonában működik - már közel 5 éve kötelezte el magát a kamarai továbbképzés terén. Mivel munkatársaink egy felsőfokú oktatási intézmény keretében akkor már régóta foglalkoztak a távoktatás módszertanával, így adott volt a lehetőség ennek alkalmazására. De változtattunk a módszertanon, és ehhez kidolgoztam az un. oktató-teszt megoldását. Ennek lényege az, hogy a megoldás során megjelölt hibás válasz esetén nincs pontlevonás, hanem megjelenítjük a helyes választ tartalmazó tananyag részletet, ezt követően az ismételten feltett kérdésre már könnyű lesz helyesen válaszolni. Ezért oktat a teszt.

 

A képzés és a vizsga is teljesen egyéni, nem kell utazni, nem kell munkaidőt veszteni, elég bármikor az internet hozzáférés, és végezheti. Eddig 4900 vizsga volt már rendszerünkben egyetlen bukás vagy ismétlés nélkül.

 

Áraink az országos összehasonlításban megállják a versenyt, modulonként 11.000 Ft (ÁFA mentes). /A Munkabiztonsági modul ennek fele, mivel a kérdések száma is kevesebb./

 

Látogassa meg honlapunkat: http://edu.geoinfoalba.hu , és nézze meg a bemutató modult! Ha tetszik a módszer és közeledik a kötelező vizsga ideje, regisztráljon és vizsgázzon!

 

 

Dr. Szepes András
az FMMK elnökeVissza