Szakmai tanulmányút Lengyelországba

 

Építész és mérnök szakemberek szakmai programja - Lengyelország 

 

A Heves Megyei Mérnöki Kamara 2013 évben  a Magyar Építész- és Mérnöki Kamara tagjainak, valamint minden műszaki érdeklődésű utazást kedvelő részére szakmai programot szervez a Sophia Utazási Iroda segítségével.

A programon való részvétel – az élményszerzésen és a szakmai ismereteken túlmenően –
a kamarai tagoknak 2 továbbképzési pont szerzését is jelenti.

 

 

Időpont:        2013. szeptember 19-22. (4 nap)

Utazás:          busszal

Szállás:         3*-os szállodákban

Ellátás:         félpanzió

Szakavatott idegenvezetés.

A program ára: 59.500,- Ft +ÁFA (Tartalmazza a szállást, ellátást, idegenvezetést és a belépők árát, nem tartalmazza a külön fizetendő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás árát.)

 

Első nap – csütörtök

Indulás Budapest Hősök teréről reggel 6 órakor. Rövid séta a szlovákiai Körmöcbányán a szépen felújított műemlékeket rejtő főtéren. A vár és a főtér megtekintése Cieszyn-ben a cseh-lengyel határvárosban. Pillantás a Promnice-i vadászkastélyra – köztársasági elnökök találkozási helye – rövid kitérővel.

Sörgyári Múzeum meglátogatása Tychy-ben. Az aznapi szálláshely és vacsora is itt Tychy-ben lesz.

 

Második nap – péntek

Reggeli után szálláshelyünket elhagyva Tarnowskie Góry-ban az Ezüstbánya Múzeumot látogatjuk meg. Megnézzük Gliwice-ben a rádió adó tornyot. Ugyanitt ellátogatunk a vészeti Öntödébe. Késő délután indulunk Krakkóba, ahol a szállások elfoglalása előtt a belvárosban szabadidős program lesz.

 

Harmadik nap – szombat

Reggeli után a délelőttöt Krakkó-i városnézéssel töltjük (koronázási templom, Zygmunt torony, királysírok, Mária templom oltárnyitás). Egy-két órás szabadidő programot követően ellátogatunk az Isteni Irgalmasság Templom és Zarándokközpont-ba. Innen gyönyörű kilátás lesz az egész városra. Vacsoránkat egy speciális lengyel étteremben fogyasztjuk el.

 

Negyedik nap – vasárnap

Reggeli után hazafelé vesszük utunkat. Vásárlási lehetőség. A Kisárva műemlék fatemplomának megtekintése. A templom a történelmi Magyarország legészakibb pontján található, több mint harminc magyar boldog és szent képével a falon. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

Érdeklődni lehet:

 

Sophia Utazási Iroda

R-1948/1999

2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 12.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-17:00, Sz: 8:00-12:00

E-mail: info@sophia.kevenet.hu, sophia.piacter@kevenet.hu

Web: http://www.sophia.hu, www.piacter-insula.hu

Telefonszám: + 36 24-424-855, +36 24-541-670

 

 Vissza