Kötelező továbbképzés

Mikor lesz általános, vagy más elnevezéssel jogi továbbképzés?


Ezen kérdéssel kerestek meg egyre többen az utóbbi időben.

 

Mint köztudott, minden szakmát gyakorlónak a jogosultságának hosszabbításához 5 évente általános és szakmai kötelező továbbképzésen kell részt vennie, valamint 20 kreditpontot kell összegyűjtenie különböző előadások alkalmával. A felelős műszaki vezetőnek és műszaki ellenőrnek ezeken kívül a munkabiztonsági modult is le kell tennie.

 

A kreditpontokat mindenki saját maga gyűjtögeti, az ingyenes alkalmakról, amikről tudomásunk lesz, hírlevélen keresztül tájékoztatást adunk.

 

A kötelező szakmai modult a Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezzük az Universitas Nonprofit Kft. bevonásával. Ezeket körülbelül kétévente ciklikusan próbáljuk megszervezni.

 

A kötelező általános, vagy jogi modult, amit 5 évente egyszer kell letenni, mindenki maga is megszerezheti, ( az Universitas Nonprofit Kft. távoktatás keretében fizetősen szervezi,) viszont Kamaránk, a megyei kamarai tagok számára ingyenesen megszervezi, előreláthatólag 2012. január vége fele. A következő megszervezését 4 év múlva tervezzük, így akinek az elkövetkező 4 évben szüksége lesz rá, érdemes ezt az alkalmat választani, vagy a fizetőst az Universitas Nonprofit Kft-nél.

 

A munkabiztonsági modult egyelőre csak az Universitas Nonprofit Kft-nél szervezik meg távoktatás keretein belül, melynek díja van.

Vissza